Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Retouren

 

Voorwaarden retourneren

 Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd.

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order telefonisch aan Firemaster kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren.

Binnen 14 dagen na dit telefonische contact met Firemaster, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Firemaster.

Ons retouradres is Ambachtsring 7-K, 1969 NH Heemskerk.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Firemaster VOF retourneren, conform de door Firemaster VOF verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Retourneren bij Firemaster op locatie?

U wilt uw artikel terugbrengen of omruilen. Wist u dat Firemaster ook de mogelijkheid biedt om uw artikel terug te brengen bij onze bedrijfslocatie zelf?

Neem in dit geval eerst contact met ons op. Neem het product en uw factuur of overige aankoopgegevens mee. In ons werkplaats kunt u het artikel, mits voorradig, direct omruilen. Bij retournering van het artikel ontvangt u het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaalwijze van uw bestelling. Verder hoeft u niet voor verpakkingsmateriaal te zorgen, aangezien u het product gewoon komt brengen.


Kosten van retour zenden
 

Bij een retourzending naar Firemaster bent u er zelf verantwoordelijk voor dat het artikel in goede staat en compleet bij Firemaster aankomt. De kosten van uw retourzending komen voor eigen rekening en worden niet vergoed door Firemaster.

U kunt het retour zenden naar Firemaster, Ambachtsring 7-K, 1969 NH , Heemskerk nadat er contact is geweest met Firemaster. 


meer info

 
  U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en informatie vragen.

 

 

 

 

 

Houtskool snel nodig? Bel ons mobiel op  06 - 46 08 24 25.
© 2017 Restauranthoutskool.com Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB